7 de diciembre de 2014

Winter Salad




Christmas is almost here! And I'm gonna make some special holiday desserts, a lot of ideas on my mind: cookies, cakes, punch, candies, puddings... 25 days until New year = 25 recipes
Christmas Food Challenge! I'm gonna make a shoutout to the best holiday inspired recipes per week. Do you want to join me? Tag your pics with #christmasfoodchallenge and @morethansalads (It's not only an Instagram contest, also Facebook and Tumblr)
This is gonna be fun, I wanna see all your creations, discover new accounts and try your recipes too! Good luck to everyone!!!


¡Las navidades están aquí! Y voy a hacer algunos postres para estas fiestas, tengo muchas ideas en mi cabeza: galletas, tartas, ponche, caramelos, puddings... 25 días hasta año nuevo = 25 recetas
¡Christmas Food Challenge! Voy a hacer un concurso para las mejores recetas navideñas eligiendo ganadores cada semana. ¿Quieres unirte? Etiqueta tus fotos con #christmasfoodchallenge y @morethansalads (No es sólo un concurso en Instagram, también puedes participar por Facebook o Tumblr)
¡Esto va a ser divertido, quiero ver todas vuestras creaciones, descubrir nuevas cuentas y probar vuestras recetas también! ¡¡¡Buena suerte a todos!!!


 


01/25 #christmasfoodchallenge. Yummy and colorful salad for the holidays. The mix of the fruits with the coconut oil flavor is amazing. And you can't say no to a beautiful like this.

01/25 #christmasfoodchallenge. Deliciosa y colorida ensalada para las fiestas. La mezcla de las frutas con el sabor del aceite de coco es increíble. Y no puedes decir que no a una ensalada tan bonita como esta.

______________________________________________________


  • arugula / rúcula
  • 1 clementine / mandarina
  • 1 avocado / aguacate
  • nuts/ nueces
  • frozen berries / frutos del bosque congelados
  • vegan cheese / queso rallado
 Dressing
  • black pepper / pimienta negra
  • coconut milk / leche de coco
  • coconut oil / aceite de coco

 
In a big bowl put first the arugula. Cut a clementines into slices, the avocado in cubes and add to the bowl. The the nuts and frozen berries.
For the dressing, just mix all the ingredients and add it to the salad. Top everything with the vegan cheese.
En un bol echa primero la rúcula. Corta la mandarina en rodajas, el aguacate en cubos y añádelo al bol. Luego las nueces y los frutos del bosque congelados.
Para el aliño, simplemente mezcla todos los ingredientes y añádelo a la ensalada. Esparce por encima de todo el queso rallado.






No hay comentarios:

Publicar un comentario